Telineratkaisut

Toimimme koko Etelä-Suomen aluella. Ottaessasi meidät kumppaniksesi, aloitamme työsi kartoittamisella. Sitten kuljetamme telineet paikalle, pystytämme ja peitämme ne. Töiden päätyttyä tienkin myös puramme rakennustelineet. Halutessasi voit ainoastaan vuokrata kaluston meiltä – tässä tapauksessa toimitamme valitsemasi telineratkaisun nopeasti luoksesi.

Olemme mukana Luotettava Kumppani -ohjelmassa. Asioidessa kanssamme tiedät, että toimintamme on vastuullista ja läpinäkyvää.

Telineratkaisut rakennusliikkeille ja rakentajille

Scafo Finland Oy tarjoaa telineratkaisuja sekä korjaus- että uudisrakentamiseen. Vaativien kohteiden saneeraukset, modernien kerrostalojen rakentaminen ja omakotitalojen remontointi – meiltä onnistuvat työt laajalla skaalalla! Tarjoamme rakennustelineitä esimerkiksi:

  • Kerrotalojen saneerauksiin
  • Kerrostalojen rakentamiseen
  • Liikerakennusten saneerauksiin
  • Liikerakennusten rakentamiseen
  • Arvorakennusten julkisivujen entisöintiin
  • Omakotitalojen julkisivuremontteihin

Telinekalustomme kattaa kehä- ja Rotax-telineet. Ne ovat Puolan suurimman telinevalmistajan, Altrad-Mostostalin valmistamia, uusia, moderneja ja huippulaatuisia. Kaikki telineet ovat ISO-sertifioituja ja noudattavat suomalaisia työturvallisuussäädöksiä. Ne ovat myös kauttaaltaan yhteensopivia paljon käytettyjen Layher-telineiden kanssa.

Asennusryhmämme on kokenut ja tehtäväänsä koulutettu. Suuremmissa projekteissa käytämme lisätyövoimaa, joka rekrytoidaan huolellisesti alan osaajien joukosta.

Lue lisää telineratkaisuista rakennusalalle »

Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta – yhdessä korotamme työsi uusiin korkeuksiin!

Telineratkaisut teollisuudelle

Teollisuuden huoltotyöt ja työmaat tarvitsevat modernia rakennustelineosaamista. Scafo Finland Oy toimittaa ja kokoaa laadukkaat telineet teollisuuden eri aloille. Kalustomme koostuu uusista ja moderneista Altrad-Mostostal -telineistä, joiden lisäetuna on täydellinen yhteensopivuus mm. Layher-telineiden kanssa. Työntekijämme on koulutettu toimimaan vaativissa olosuhteissa.

Ymmärrämme nopeuden ja turvallisuuden merkityksen liiketoiminnallesi. Jokainen teollisuudelle toimittamamme telineratkaisu mitoitetaan tarkasti asiakkaan tarpeiden mukaan. Näin rakennamme työllesi perustan, joka koostuu oikeista telinevalinnoista ja osaavista tekijöistä. Tarjoamme telineratkaisuja esimerkiksi:

  • Paperiteollisuudelle
  • Telakkateollisuudelle
  • Petrokemian teollisuudelle
  • Energiateollisuudelle

Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta! Kartoitetaan ja suunnitellaan toimiva ratkaisu yrityksellenne.

Lue lisää telineratkaisuista teollisuudelle »