Scafo Finland Oy - uuden ajan telineliike Etelä-Suomessa

Scafo Finland Oy on vuonna 2012 perustettu yritys, joka tarjoaa rakennustelineiden asennus- ja vuokrauspalveluja. Asiakkaitamme ovat rakennusliikkeet, taloyhtiöt ja teollisuus koko Etelä-Suomen alueella.

Meiltä saat toimivat ratkaisut kaikkiin telinetarpeisiisi. Toteutamme kanssasi niin pienet kuin suuret projektit kustannustehokkaasti – laadusta ja turvallisuudesta tinkimättä. Uusi, moderni kalustomme ja ammattitaitoinen asennusryhmämme takaavat työn onnistumisen.

Tasokas kalusto – osaava työvoima

Kalustomme koostuu uusista ja laadukkaista, Altrad-Mostostalin valmistamista kehä- ja Rotax-rakennustelineistä. Altrad-Mostostal on Puolan suurin rakennustelineiden valmistaja, joka on hyvin tarkka laadustaan. Telineet ovat ISO-sertifioituja ja noudattavat suomalaisia työturvallisuussäädöksiä. Ne ovat myös kauttaaltaan yhteensopivia saksalaisten Layherin telineiden kanssa.

Pidämme huolta kokeneen asennusryhmämme koulutuksen ajantasaisuudesta. Suuremmissa projekteissa käyttämämme lisätyövoima rekrytoidaan huolellisesti alan osaajien joukosta. Kanssamme työmaa on hyvissä ja osaavissa käsissä.

Rehellistä ja toimivaa yhteistyötä

Asiakkaamme ovat meille kumppaneita, joiden kasvua ja menestystä haluamme olla tukemassa. Työmaa, jossa rakennustelineet ovat toimivia, turvallisia ja oikeassa paikassa, on meille kunnia-asia. Hoidamme niin pienet kuin suuret projektit samalla, tinkimättömällä ammattitaidolla.

Scafo Finland Oy kuuluu Luotettava Kumppani -ohjelmaan. Se varmistaa työn tilaajalle toimintamme läpinäkyvyyden. Asiakkaanamme tiedät, että olemme sitoutuneet alan parhaisiin käytäntöihin, joten sinulla on yksi asia vähemmän huolehdittavaksesi!

Tutustu sivuillamme tarjoamiimme telineratkaisuihin ja ota yhteyttä!